Aannemer offerte voor iedere verbouwing

Aannemer, ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht, zoals het bouwen of verbouwen van woningen of bedrijven. Hiervoor heeft klusbedrijf de Klussen-Concurrent een aannemer in dienst. De aannemer neemt de verantwoordelijkheid op zich om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Onze aannemer houdt toezicht op de volledige bouw.

Hij zorgt ervoor dat er met kwaliteit wordt gebouwd, dat de juiste materialen gebruikt worden en dat er op tijd wordt opgeleverd. Van het ontwerp, tot advisering, van uitvoering tot oplevering van uw project is onze aannemer uw aanspreekpunt. Hoe prettig is het dat u tijdens uw klus of verbouwing met één persoon te maken heeft. Dat dachten wij ook, vandaar dat wij u graag bij staan tijdens uw klus proces.

In feite komt het erop neer dat u alle kanten met ons op kunt. Wij plaatsen en renoveren badkamers, keukens, sanitair, slaapkamers, serres,  dakkapellen, kozijnen en ga zo maar door. U hoeft zich niet meer druk te maken om vergunningen en dergelijke, maar kunt heerlijk genieten van uw tijd en de aannemer verzorgt alles.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor elke verbouwing van onze aannemer

Gratis offerte

Uw naam

Uw email

Telefoonnummer

Postcode

Adres

Woonplaats

Titel Opdracht

Beschrijving opdracht

*privacy: Uw gegevens worden enkel gebruikt om u een offerte op maat toe te sturen

Onze erkenning bij Bouwplaza: