Klussen in huis

[singlepic id=192 w=160 h=100 float=left]Door zelf te klussen in uw huis kan u woning flink opknappen, als dit netjes gebeurt stijgt uw huis ook in waarde.

Door de klussen zo veel mogelijk zelf uit te voeren bespaard u een hoop geld, echter de grotere klussen worden doorgaans uitbesteedt aan bijvoorbeeld een aannemersbedrijf. Als het gaat om constructieve ingrepen of dragende constructies ,zal een aannemer hier alles van af weten door zijn jaren lange ervaring en kennis. Als u zelf aan de slag gaat kan dit  risico’s  met zich meebrengen.

Vaak zijn dan de kosten die achteraf gemaakt moeten worden om één en ander te herstellen, hoger dan dat u in eerste instantie iemand had ingehuurd.

Er zijn altijd klussen in of rondom uw huis

Ook bij Electra klussen moet u voorzichtig zijn, met stroom werken is gevaarlijk!!! Vraag hiervoor een elektricien, deze zijn zich bewust van het gevaar van stroom en weten hier mee om te gaan Nogmaals klussen in huis is leuk alleen staat de veiligheid nog steeds bovenaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel! Wij helpen u graag verder bij klussen in huis. Dus voor iedere klus in en om huis, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: