Klussen uit laten voeren

Klussenbedrijf de Klussen-Concurrent kan verschillende  klussen voor u laten uitvoeren. Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden. Als u het woord klussen hoort, roept dit vaak een beeld op van de buurman op de hoek die redelijk handig is en een schuur in elkaar kan zetten.

[singlepic id=97 w=160 h=100 float=left]

Maar een daadwerkelijk klusbedrijf is meer, de klussen die wij uitvoeren staan gelijk aan de klussen die worden uitgevoerd door een bouwbedrijf, timmerbedrijf, aannemersbedrijf en ga zo maar door. Enkel vindt u onder de noemer klusbedrijf, alles bij elkaar.

Goedkoop klussen uit laten voeren

Klusbedrijf de Klussen-Concurrent heeft alleen vakbekwame en gediplomeerde mensen in dienst, die kwaliteit afleveren en weten wat service is. Als u meerdere klussen heeft voor verschillende bouw specialismen, dan is dat voor u handig als u toch met een bedrijf te maken heeft. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als het gaat om alle opdrachten omtrent het klussen en wonen, vraag dan vrijblijvende een offerte aan en laat u verrassen door het gemak en de lage prijs! Voor meer informatie, neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een klus offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Tegels zetten
Behangen
Vloeren leggen; laminaatvloer leggen
Schilderen
Timmer werkzaamheden
Dakkapel plaatsen
Schutting plaatsen
Dakbedekking
Metselwerk
Loodgieterswerk
Badkamers renoveren of aanleggen
Keukens plaatsen
Houtskeletbouw
Verbouwing van woningen of bedrijven
Renovaties
Tuinen aanleggen
Bestrating van tuinen en straten.

Onze erkenning bij Bouwplaza: