Onze klussers

Klussers van ons  klusbedrijf zijn allemaal in het bezit van een vakdiploma’s, werken accuraat en snel, zijn beleefd, spreken Nederlands en laten altijd een schone opgeruimde werkplaats achter. In verschillende vakgebieden staan onze vakmannen wel hun mannetje , van timmermannen en tegelzetters tot en met schilders en stukadoors wij kunnen alle klussen voor u uitvoeren.

Onze klussers hebben gemiddeld 8 jaar ervaring in de bouw en sommige wel 15 jaar, onze eis is dan ook dat de klussers minimaal 5 jaar ervaring hebben in hun eigen vak. Zo kunt u bij ons een beroep doen op metselaars, schilders, stukadoors of zelfs het verhuizen is een branche waar wij de laatste tijd onze sporen in verdienen.

Betaalbare klussers voor u

[singlepic id=259 w=160 h=100 float=left]
Onze klussers van het klussenbedrijf kunnen u helpen met het ontwerpen van u aan- of opbouw.  Ook het aanvragen van bouwvergunningen bij de desbetreffende gemeenteverzorgen wij graag voor u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw voordeel! Voor iedere klus hebben wij de juiste klusser. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: